Περιγραφή
Είναι το ευγενέστερο όλων των ζυμαρικών, υψηλότατης διατροφικής αξίας. Είναι εύπεπτο και χορταστικό, εύγευστο και ωφέλιμο για τον οργανισμό του ανθρώπου. Βράζει γρήγορα, σε λίγο νερό με βούτυρο ή λάδι και αλάτι, φουσκώνει και απορροφά το νερό, που περιέχει πολλά από τα συστατικά του. Έχει αμέτρητες χρήσεις ως κύριο ή ελαφρύ φαγητό με πολλούς συνδυασμούς.
Δοκιμάστε τα αγνά, παραδοσιακά πέτουρα Γρεβενών και θα ενθουσιασθείτε. Θα γίνετε λάτρης τους !