Περιγραφή
Το κορκότο Γρεβενών είναι αποφλοιωμένο και σπασμένο σκληρό σιτάρι. Στην πράξη είναι σαν το πλιγούρι, με τη διαφορά ότι το πλιγούρι είναι βρασμένο. Το κορκότο χρησιμοποιείται σαν πρώτη ύλη κυρίως στην ποντιακή κουζίνα.
1,80€
Συστατικά: Σκληρό Σιτάρι
Χρόνος Βρασμού: 15-20 λεπτά
Το κορκότο Γρεβενών είναι αποφλοιωμένο και σπασμένο σκληρό σιτάρι. Στην πράξη είναι σαν το πλιγούρι, με τη διαφορά ότι το πλιγούρι είναι βρασμένο. Το κορκότο χρησιμοποιείται σαν πρώτη ύλη κυρίως στην ποντιακή κουζίνα.
Βάρος | 500 g |
---|